ULTIMA ORĂ. S-a închis poarta în Valea Domanului!

În așteptarea programului viitoarei ediții de campionat, nou-promovata CSM Școlar Reșița face o mutare-șoc pe piața transferurilor. Un fotbalist format la Reșița revine în Valea Domanului pentru a juca în echipa din orașul natal.

După ce a evoluat timp de trei sezoane pentru divizionara secundă Metalul Reșița, Cristian Zimmermann a luat o scurtă pauză în această vară. Promovarea echipei CSM Școlar Reșița în Liga a III-a, dar și discuțiile avute cu noul președinte, Viorel Lolea, l-au determinat pe goalkeeper-ul reșițean să revină în Valea Domanului.

„Neamțul” este în drum spre Reșița și va participa la antrenamentul din această după-amiază al rosso-nerilor. Ar fi al doilea transfer al verii pentru CSM Școlar, după fundașul central Raul Doda. Între timp, de la CSM Școlar a plecat Casian Doană, la Voința Lupac. El va continua să joace și pentru prim-divizionara de futsal Muncitorul Reșița.

leader board 728 x 90 px

Școlarii vor disputa ultimul amical înaintea startului oficial al Ligii a III-a, sâmbătă, 27 august, de la ora 11, cu Viitorul Caransebeș.