Uite anunțul, nu-i anunțul! Postul de manager al Spitalului din Caransebeș, băgat în carantină!

Anunțul privind scoaterea la concurs a postului de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a fost retras de către Primărie după ce juriștii instituției l-au sfătuit pe primarul Felix Borcean că nu este indicat să se organizeze. Și asta pentru că există un litigiu pe acel post.

Doar câteva zile a fost anunțul afișat, iar cel care era direct interesat de acel post este actualul manager care ocupă postul interimar, Octavian Dena. Acestuia i-a fost deja prelungit interimatul și, cel mai probabil, decizia primarului Felix Borcean va rămâne aceeași până la clarificarea litigiului apărut.

„Am fost sfătuit că este mai bine să nu fie scos postul la concurs pentru că există un proces pe rolul instanței de judecată prin care fostul manager Mihaela Popovici contestă demisia și, până când nu se va soluționa această cauză, nu este indicat să fie angajat un manager pe bază de concurs pentru că există riscul ca Mihaela Popovici să revină pe post dacă i se va da dreptate și atunci din nou se va crea un litigiu”, ne-a specificat primarul Caransebeșului.

Borcean a mai menționat că, după ce a fost afișat anunțul, avocații fostului manager au depus o întâmpinare în proces legată de scoaterea la concurs a postului de manager.

CITEȘTE ȘI: Primarul Felix Borcean o trimite pe Mihaela Popovici la spitalul de nebuni! [VIDEO]