Uitate prin parcări! Aproape 300 de mașini abandonate au fost descoperite pe raza municipiului Lugoj

masini abandonate

Primăria Lugoj continuă o campania de identificare și ridicare a mașinilor abandonate pe străzile din oraș. În urma primului interval de intervenție, între 1 și 11 februarie, prin intermediul Poliției Locale, campania de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public a avut deja primele rezultate.

Astfel, au fost descoperite în teren 270 de autoturisme abandonate, 184 dintre acestea fiind deja ridicate de proprietari de pe domeniul public. Alți 17 proprietari au intrat în legalitate, în timp ce pentru restul de autoturisme abandonate găsite pe domeniul public se fac demersurile pentru identificarea proprietarilor, după care se va urma calea legală pentru emiterea amenzilor și eliberarea domeniului public.

Poliția Locală Lugoj va continua și pe viitor monitorizarea mașinilor abandonate pe domeniul public și aplicarea prevederilor legale astfel încât să fie descurajate aceste practici pe teritoriul municipiului Lugoj.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Lugojenii sunt invitați să sprijine în continuare campania și să semnaleze cazurile de mașini abandonate pe domeniul public pe care le cunosc fie prin telefon, la 0256 353 324 / 0800 801 000 apel gratuit sau prin e-mail: polloclugoj@gmail.com.

banner 970 x 250