Udrea capturat în Italia, Stelian Mocanu de negăsit. A bulversat poliția din spațiul european!

 

Interlopul care a semănat teroarea în Clisura Dunării a fost condamnat definitiv, dar a fugit din ţară.

Sorin Udrea, interlopul timişorean supranumit „stăpânul oraşului”, condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare de Tribunalul Timiş pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, a fost prins în Italia. Acesta fugise, împreună cu Stelian Mocanu, în urmă cu o săptămână, imediat după pronunţarea sentinţei definitive, şi au fost daţi în urmărire internaţională.

„În urma cooperării poliţiştilor români cu autorităţile italiene, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, un bărbat condamnat la 6 ani şi 8 luni de pedeapsă privativă de libertate a fost depistat pe teritoriul Italiei”, arată Poliţia Timiş, într-un comunicat de presă.

Chiar dacă Sorin Udrea a fost capturat, partenerul său din Clisura Dunării este căutat şi la această oră de Interpol, pentru a fi încarcerat şi a-şi executa pedeapsa primită în dosar, care este definitivă.

Pe numele acestora, Tribunalul Timiş a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Udrea urmează a fi prezentat autorităţilor competente din Italia, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Curtea de Apel Timişoara a respins la începutul lunii martie, ca nefondate, apelurile declarate de inculpaţii din dosarul „Udrea”, condamnaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi alte infracţiuni, menţinând astfel decizia Tribunalului Timiş care i-a condamnat!

În vara anului 2013, Jandarmeria Timişoara l-a ridicat pe capul reţelei interlope, Udrea Sorin, în timpul unui meci de fotbal, după descinderea pe stadionul Chişoda, alături de mai mulţi membri ai grupării sale, printre care şi cărăşeanul Stelian Mocanu.