UDMR Caraș-Severin are de acum prima filială locală

udmr berliste

Așa cum anunțam la începutul anului, UDMR Caraș-Severin a pus bazele primei organizații locale. Este vorba despre comunitatea din Berliște, acolo unde câțiva oameni și-au dorit să schimbe ceva sub umbrela UDMR.

UDMR Caraș-Severin are de sâmbătă reprezentanți și în comuna Berliște. Este vorba despre cinci persoane care din 15 ianuarie fac parte din filiala UDMR Berliște.

„Am participat, împreună cu domnul Ladislau Kun, președintele filialei județene a UDMR Caraș-Severin, la înființarea organizației UDMR Berliște. Avem cinci membri. Președinte a fost aleasă doamna Elvira Colojoară, care este și vorbitoare de limba maghiară. Este o organizație mică, dar cu oameni plăcuți. Am vorbit despre statutul UDMR și despre principiile noastre.”, ne-a declarat Atila Bognar, membru UDMR Caraș-Severin și subprefect al județului.

Din organizația UDMR Berliște mai fac parte: Daniel Dimulescu, Daniela Ciolac, Nicoleta Arsenie și Cătălin Arsenie. „Dacă doresc și alte persoane să adereze, le primim cu drag, nu trebuie să fie de naționalitate română.”, ne-a precizat Atila Bognar.

Este posibil ca până la finalul lunii sau la începutul lunii februarie să se înființeze o a doua filială locală în județ, de această dată la Vermeș.

banner 970 x 250