Turul iTech ajunge la Reşiţa

Cele mai eficiente soluţii IT, destinate mediului de afaceri, vor fi prezentate astăzi, cu începere de la ora 14.45, în incinta Hotelului Rogge, în cadrul iTech Tour Reşiţa.

Liderii industriei IT vor prezenta cele mai fiabile, sigure şi inovative soluţii destinate mediului de afaceri, cu ocazia evenimentului business IT&C ce vizează cele mai importante judeţe din partea de vest a României: Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Evenimentul este axat pe înţelegerea nevoilor diferenţiate ale clienţilor, prezenţi în zonele de dezvoltare Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Turul iTech s-a lansat la Lugoj şi s-a mai oprit la Arad, Reşiţa fiind al treilea oraş care-l găzduieşte.

iTech Tour 2013 este centrat pe oferirea soluţiilor pentru nevoile actuale ale pieţei. Turul iTech reuneşte lideri mondiali în tehnologia informaţiei, ce oferă soluţii pentru afaceri şi persoane de decizie din cele mai importante companii. Este un eveniment dinamic, ce reuneşte cei mai importanti jucători din piaţa de afaceri din partea de vest a României şi cei mai importanţi vendori la nivel global, ce oferă soluţii pentru afaceri”, a declarat Tiberiu Atănăsoae, reprezentantul Lasting System.