Țurțuri în Primăria Oravița! Angajații administrației locale se încălzesc spărgând lemne!

Consilierii locali orăvițeni au stat cu paltoanele și gecile de iarnă pe ei la ședința extraordinară de astăzi, în sala de ședințe fiind puțin peste zero grade!

Caloriferele din sală au fost bocnă, iar singura sursă electrică băgată într-o priză s-a dovedit total ineficientă. „Nu sunt lemne, abia acum au venit. Nu știu de ce nu au fost aduse în timp util, dar în toată clădirea Primăriei e la fel de frig!”, a explicat Liviu Almășan, președintele de ședință. Și, într-adevăr, funcționarii erau zgribuliți în mai toate birourile. Pe ici, pe colo, câte un calorifer electric a mai ridicat mercurul în termometre. Jos, în curtea din spatele clădirii de patrimoniu, mai mulți angajați spărgeau lemne, dezmorțindu-se. Semn că, în zilele următoare, temperatura în instituție ar putea crește la un nivel de bun simț.

De ce stau oamenii în frig?! Am încercat să aflăm de la primarul Dumitru Ursu. S-a arătat supărat și deranjat la rândul său. „Această sarcină îi revenea viceprimarului! Era responsabilitatea lui! El trebuia să se ocupe de lemne”, a explicat edilul-șef. Dacă ține asta de cald cuiva probabil că vom afla în zilele următoare.