Turneu electoral! Prima femeie intrată în cursa alegerilor prezidențiale vine în Banat

banner publicitar

Candidata la președinția României din partea Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal, Ramona Ioana Bruynseels, ajunge pentru prima dată în județul Timiș, într-o vizită oficială, parte a turneului național pe care îl întreprinde.

Prima femeie intrată în cursa pentru Palatul Cotroceni la alegerile prezidențiale din acest an va fi prezentă sâmbătă, 10 august, între orele 12.30 și 13.00, în zona centrală a municipiului Lugoj, unde simpatizanții o vor putea cunoaște și transmite doleanțele lor.

Ramona Ioana Bruynseels va avea sâmbătă după-amiaza și o întâlnire cu Asociația Femeilor Antreprenor din România Filiala (AFAR) Timiș, pe tema „Femeile susțin femei în politică și administrație”.

Itinerariul consilierei de stat prin estul județului Timiș cuprinde și localitățile Buziaș, Silagiu și Pogănești (comuna Bârna).

Vizita se va încheia duminică, 11 august, la Timișoara, la sediul PPU-SL Timiș, unde se va întâlni cu umaniștii și simpatizanții acestora.

Până în prezent, umaniștii au centralizat peste 30.000 de semnături de susținere a candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels la președinția României.

Ramonei Ioana Bruynseels a fost numită în decembrie 2018 consilieră a premierului Viorica Dăncilă pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. A condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, iar în perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Ramona Ioana Bruynseels a terminat Facultatea de Drept şi a absolvit un program în cadrul Universităţii Harvard.

După o relaţie de 18 ani, s-a căsătorit, în mai 2019, cu Dominic Bruynseels, preşedintele First Bank, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea, cu care are două fetițe.