Turneu de fotbal în memoria profesorului Moise Străinescu

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Clubul CS Moldova Nouă, împreună cu Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă și Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, organizează miercuri, la ora 11.00, turneul de fotbal în memoria profesorului Moise Străinescu, turneu aflat la prima ediție.

La competiția sportivă s-au înscris șase echipe: CS Moldova Nouă, AS Dunărea, CS Oravița, FCM Școlar Reșița, Juventus Timișoara și o echipă din Severin, juniorii, copiii generației 2008, disputându-și locul pentru podium pe stadioanele prof. „Moise Străinescu” și „Dunărea” Moldova Nouă.

În vederea susținerii materiale a evenimentului sportiv, administrația de la Moldova Nouă a aprobat, din bugetul local, suma de 3.000 de lei, banii care să acopere masa și premierea participanților la competiție: cupe, diplome și medalii.

untitled design set 970x90 px

Pe viitor, organizatorii acestui demers s-au arătat deschiși pentru continuarea edițiilor competitive an de an, mai ales că turneul de fotbal al juniorilor se desfășoară în perioada minivacanței dintre lunile octombrie și noiembrie.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/