Tudor Crețu, Laurențiu Pleșa și Dănuț Radosav vor conduce și anul viitor Biblioteca Județeană, Teatrul Merlin și Muzeul Satului

La ultima ședință de plen din 2018, consilierii județeni din Timiș au reconfirmat în funcții trei manageri și instituțiilor de cultură din subordine. Este vorba de Tudor Crețu, Laurențiu Pleșa și Dănuț Radosav.

Cei trei au fost la ultima ședință de plen a CJT din data de 20 decembrie. Toți cei trei manageri au fost rugați să prezinte, într-o scurtă alocuțiune, ce proiecte importante au implementat la instituțile pe care le conduc. Ulterior, consilierii județeni au votat confirmarea celor trei în funcțiile de manageri. Astfel, Tudor Crețu va conduce și în 2019 Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”, Laurențiu Pleșa va fi și în 2019 manager al Teatrului pentru Copii și Tineret ”Merlin” Timișoara, iar Dănuț Radosav rămâne în fruntea Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Radosav este încadrat ca manager de gradul II, coeficient 3,33, Pleșa la gradul II, coeficient 4,42, iar Crețu, la gradul II, coeficient 3,02.  Salariile celor trei vor fi stabilite prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Timiș Călin Dobra, după cum se arată în proiectele de hotărâre.