Tu ce faci toamna asta? Vino la munte și Montis Hotel&Spa te răsfață la standarde europene!

montis (2) (1)

Anul 2022 a venit cu o vară toridă, temperaturi de 40 de grade, aglomerație, lucrări în oraș, agitație, stres și multe alte surprize. Odată cu instalarea toamnei, avem ocazia să ne relaxăm și să uităm puțin de grijile acumulate.

La Muntele Mic toamna se face resimțită, soarele strălucește printre brazi, dar doar cât să mențină o temperatură plăcută. Aerul de munte se simte din ce în ce mai bine, prospețimea brazilor și verdele ce înconjoară locul parcă înflorește sub câteva picături de ploaie. Astăzi vă transpunem într-un loc de basm și vă povestim cum este toamna în perla Banatului.

La doar o aruncătură de băț de Timișoara, în Caraș-Severin, zona este parcă ruptă din povești. Muntele Mic situat în Banatul Montan oferă împrejurimi uimitoare pentru toți cei care doresc să uite de stresul cotidian și să se răsfețe într-o vacanță de vis.

Indiferent dacă vrei să descoperi singur locul, împreună cu familia sau cu prietenii, în inima munților te vei simți cu adevărat încărcat de energie și pozitivitate. În acest loc de poveste poți face yoga, picnic în natură, plimbări pe munte, activități extreme, foto-hunting, jocuri de grup, fotoshooting și multe altele.

montis (3) (1)

Cei de Montis Hotel&Spa își așteaptă turiștii care vor să-și ofere câteva zile de răsfăț și relaxare, cu un sejur de 4 stele, la standarde europene. Hotelul este situat chiar în mijlocul stațiuni, așa că în fiecare dimineață când deschizi geamul vei avea o priveliște de neuitat deoarece marea de brazi și muntele se pot vedea chiar din camera ta. Acestea sunt spațioase, moderne, cu un design rafinat, care îmbină perfect vibe-ul unei căbănuțe cozy din inima muntelui cu cel al unui hotel identic celor din străinătate, cu toate facilitățile incluse.

Restaurantul hotelului este deschis pe toată perioada anului, chiar și pentru turiștii care vin doar în vizită. Așa că, nu ezita să îți oferi un răsfăț culinar când vine vorba de gastronomie. Cei de la Montis dețin un meniu bogat, cu preparate alese, dish-uri tradiționale și internaționale, inspirate cu adevărat din arta culinară.

Pe lângă toate acestea, administratorii pun la dispoziție o piscină interioară, cu apă încălzită, dinăuntrul căreia se pot privi brazii care par să vegheze asupra tuturor. Sauna uscată, jacuzzi și masajul profesionist, te vor scăpa de toate grijile acumulate și îți vor oferi o experiență unică.

montis (4) (1)

expresb 1000x100

Dacă ai de gând să ai parte de o vacanță uimitoare alături de familie, cu siguranță zona montană va crea pentru voi amintiri extraordinare. Cel mic se poate conecta cu natura și poate lua o pauză de la telefon și tabletă. Iar pentru cei mai competitivi din familie, cei de la Montis au în apropiere și un teren de tenis, unde competiția poate intra în joacă.

Pe de altă parte, dacă îți vei aduce prietenii la Muntele Mic, împreună puteți avea parte de activități extreme și vă puteți încărca bateriile cu ajutorul celor de la WeSki. Aceștia pun la dispoziție mai multe opțiuni de distracție: HeliSki, trasee pentru drumeție, Scenic Flight. Iar după așa o zi plină, cei de la Montis te vor aștepta cu bucate alese și băuturi fine și diversificate: șampanie, vin, prosecco, băuturi calde etc.

Montis Hotel&Spa deține în incinta lui și o sală pentru evenimente corporate: workshop-uri, întâlniri de afaceri, teambuilding-uri sau conferințe. Toate pot avea loc în sala dotată cu tot ceea este nevoie: scaune, proiector, tablă, markers etc. Dacă ai un eveniment important în firmă, toamna aceasta, nu mai sta pe gânduri, munca și relaxarea aduc cele mai bune rezultate.

Totodată, dacă tu dorești să faci lucrurile diferit și să scapi de birou, îți poți aduce laptop-ul în vacanță. Productivitatea este la capacitatea ei maximă atunci când vine din plăcere și gânduri bune. Te poți relaxa în timp ce răspunzi la email-uri de pe terasa Montis, savurând un ceai sau cafea.

montis (1) (1)

Venirea toamnei este un motiv bun să ai parte de câteva zile libere de relaxare și încărcare a bateriilor. Profită de vremea bună pentru a te conecta cu natura și vino la Muntele Mic să ai parte de un sejur de neuitat. Cei de Montis își așteaptă vizitatorii cu cele mai bune facilități.

Pentru noutăți și rezervări puteți urmări hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți accesa https://www.hotel-montis.ro/