Trupa americană Sub-Radio, în concert la Caransebeș

trupa sub radio
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România îi invită pe caransebeșeni la concertul trupei  de muzică indie-pop Sub-Radio.

Trupa americană își dă întâlnire în luna mai cu locuitorii din patru orașe ale României – Brașov, Deva, Lugoj și Caransebeș, în orașul de pe Timiș și Sebeș grupul concertând vineri, 12 mai. Evenimentul va avea loc în sala Casei de Cultură „George Suru”, începând cu ora 19.00. Organizatorii anunță că intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Partener al evenimentului este Primăria Caransebeș.

Trupa Sub-Radio a fost înființată în Washington DC de un grup de prieteni, pe vremea când aceștia erau doar niște copii, grupul devenind cunoscut rapid prin concerte live electrizante și un șir întreg de melodii lansate, creație proprie.
Prima înregistrare, „Same Train /Different Station”, a avut loc atunci când membrii trupei terminau facultatea, în 2016, și combină genul pop-punk cu cel indie-pop. În 2017, Sub-Radio a început să lanseze câte un single pe luna, din aprilie până în septembrie, în paralel cu un tur regional și apariția la Festivalul de Muzică Firefly. Aparițiile lor ieșite din comun le-au adus mulți fani noi, discul rezultat – „Headfirst” – fiind cea mai buna melodie a lor de până atunci, incluzând single-ul extrem de apreciat „Flashback” care a strâns mai mult de trei milioane de vizualizări pe toate platformele. În 2020, trupa a lansat discului „Thoughts Lights Colors Sounds”, produs de Andrew Maury (Shawn Mendes, Lizzo, COIN), iar în 2022 a semnat un contract cu compania de muzică indie Th3rd Brain, anunțând o serie de noi concerte în cadrul unui turneu în toată America.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Muzica indie este muzica produsă independent față de marile case de discuri, cel care înregistrează materialul discografic fiind de obicei și cel care îl publică și distribuie.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/