Felix Borcean: Ca parlamentar m-aș simți inutil, mic și neînsemnat!

borcean felix (3)
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Primarul Caransebeșului va continua să conducă administrația publică locală și din 2024 încolo, în ciuda cotelor foarte mari de încredere și popularitate de care se bucură!

Cifrele din sondajele de opinie i-ar da dreptul să vrea mai mult, numai că Felix Borcean a spus-o foarte tranșant. Nu-l atrage absolut deloc Parlamentul României, deși pentru CV-ul unui politician cu greutate dă foarte bine măcar un mandat de deputat sau senator. „Pe mine nu mă interesează altă funcție. Eu vreau să rămân în Caransebeș, nu am ambiții nici de Parlament, nici de Consiliu Județean. Nu mi se potrivesc. Dacă aș fi la Consiliul Județean mi s-ar părea o muncă mult prea grea, aproape imposibilă. Dacă ți se pare imposibilă de la început, nu are rost să te bagi în ea. Ca parlamentar m-aș simți inutil, mic și neînsemnat și mie nu îmi place lucrul acesta. Prefer să fiu fruntaș în satul meu decât codaș la oraș.”, a spus Felix Borcean la Express Live.

1000x100 (4)

E pregătit deja și pentru ceea ce va urma. Știe ce va face și după ce va pleca, într-o zi, de la Primăria municipiului Caransebeș. „Dacă nu voi mai fi primar, mi se potrivește foarte bine și meseria de profesor. Cândva nu voi mai fi primar, că nu voi fi veșnic, nici nu aș vrea lucrul ăsta pentru că este covârșitor, copleșitor, pe alocuri dezarmant. Viața de primar e uneori mai rea decât cea din perioada când eram profesor la școală!”, a mai spus edilul-șef.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/