Maria Popovici, Mincu și Banciu s-au dezbrăcat pentru publicul din Reșița [VIDEO]

po 1000x100px (4)

Reșița s-a bucurat marți seară de un spectacol de stand-up comedy care va rămâne, cu siguranță, în memoria sutelor de oameni care au umplut sala Cinematografului Dacia. Maria Popovici, câștigătoarea iUmor 2016, împreună cu Banciu și Mincu, i-au făcut pe spectatori să uite de necaz, făcând haz de el. La finalul show-ului, cei trei s-au dezbrăcat de secrete pentru cititorii Express de Banat.

Făcea deja stand-up comedy de 2 ani atunci când s-a decis să participe la iUmor. A mers la concurs convinsă că va lua marele premiu. „Am zis atunci: «Dacă tot ies din casă, merg să câștig»”. Și a câștigat. Concursul a fost o rampă de lansare pentru Maria Popovici, dar și pentru iubitul ei, Alexandru Minculescu (Mincu).

„Noi aveam și înainte de iUmor același material, numai că după aceea a venit lumea în sală. Bine, puteam aștepta 10 ani să ne formăm un public, încet, încet, dar am grăbit procesul”, povestește Maria pentru Express de Banat. De un timp, deschiderea show-ului celor doi este făcută de Alexandru Banciu, toți trei fiind absolvenți de teatru, lucru care ajută pentru un artist de stand-up, după cum spune Mincu, diferența fiind că este nevoie de o doză mai mare de curaj decât la teatru.

Textele lor sunt inspirate din realitate, fiind exagerări ale trăirilor lor. Cei 3 mărturisesc că reacția publicului este cea mai importantă, chiar dacă acesta nu se manifestă întotdeauna prin hohote de râs sau ropote de aplauze. „Simți dacă publicul te urmărește”, spune Mincu. „Aici, la Reșița, mi se pare altă energie. Sala a fost plină, dar publicul e mult mai liniștit. În primăvară am avut show și la Caransebeș, acolo nu râdeau aproape deloc, dar nu pentru că nu le plăcea, ci pentru că nu voiau să deranjeze. Sala Cinematografului Dacia este ideală pentru astfel de spectacole”, spun cei trei.

Maria, Banciu și Mincu ne-au oferit un interviu ca un număr de stand-up ad-hoc. Bine, Banciu mai puțin… dar vă lămuriți care-i rolul fiecăruia dacă vizionați înregistrarea:

YouTube video

Joi seară, de la ora 20.00, cei trei vor fi prezenți la Sala Capitol – Filarmonica Banatul din Timișoara pentru un nou spectacol care se anunță cel puțin la fel de nebun. Express de Banat a pus la bătaie și de această dată 3 invitații duble. Pentru a le câștiga, dă și tu share concursului de pe pagina noastră de Facebook. Mâine dimineață afli dacă ți-a surâs norocul.