Trimis în judecată la aproape un an după ce și-a ucis mama în bătaie

La finalul lunii martie 2020, un bărbat și-a bruscat și lovit mama de mai multe ori, ceea ce a dus la decesul acesteia. Acesta a fost trimis în judecată acum, la aproape un an distanță, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie – loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a agresorului, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie – loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în seara de 29 martie 2020, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, „inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o pe mama sa, cu forță, înspre un pat aflat în locuința comună, de tăblia căruia aceasta s-ar fi lovit, apoi inculpatul ar fi continuat să o agreseze în fața bucătăriei locuinței, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, iar în urma agresiunii victima a suferit leziuni posttraumatice care au condus la decesul său”.

leader board 728 x 90 px

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.