Trimis în judecată, după ce a încercat să își ucidă soția

femeie injunghiata langa timisoara

Bărbatul care a încercat să își ucidă soția, la finalul anului trecut, într-o localitate din Timiș, ajunge în fața magistraților.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș îl trimit în judecată pe inculpatul D.G., în stare de arest preventiv. Acesta este acuzat de tentativă la omor și de încălcarea ordinului de protecţie.

Faptele s-au petrecut în decembrie, anul trecut, în satul Soca din comuna Banloc. Dis de dimineață,  bărbatul a spart geamurile casei soției sale șia atatcat-o cu un cuțit.

„În fapt, s-a reținut că în data de 21.12.2022, în jurul orelor 05:00, inculpatul D.G. ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Deta, ar fi distrus, prin spargere, geamurile ferestrelor locuinței soției sale din localitatea Soca, județul Timiș, și ar fi pătruns, apoi, în interiorul casei, prin forțarea ușii de acces, unde ar fi produs leziuni soției sale, prin înjunghiere cu un cuțit în zona abdominală, leziuni care au necesitat 45 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol”, au transmis procurorii.

 Femeia a ajuns în stare gravă la spital, dar medicii au reușit să îi salveze viața.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/