UPDATE: Trenul 1691 Bucureşti – Timişoara a deraiat la Topleţ!

Trei vagoane ale garniturii de tren care venea din capitală au sărit de pe linie între Topleţ şi Băile Herculane!

Alunecările de teren par să fie de vină pentru accidentul feroviar petrecut în această seară. Trei vagoane ale trenului Inter Regio 1691 au deraiat, mai mulţi călători fiind răniţi uşor. Din primele informaţii, nu sunt probleme deosebite cu niciunul dintre călători. Reprezentanţii CFR au anunţat că toate persoanele aflate în tren vor fi transportate cu un autocar în gara din Băile Herculane. De aici îşi vor continua călătoria spre destinaţie cu o altă garnitură de tren.

Reprezentanţii CFR au deschis o anchetă la faţa locului pentru a se stabili cauzele deraierii trenului. Circulaţia este oprită în zonă!

UPDATE 1 – Circulația rămâne închisă!

Circulaţia feroviară pe segmentul Topleţ-Băile Herculane se menţine închisă și vineri, echipele feroviare intervenind la această oră pentru repunerea pe şină a celui de-al treilea vagon, două dintre ele fiind deja ridicate în cursul nopţii. Trenurile InterRegio înscrise în grafic pentru această zi vor circula, până la redeschidere, pe rută ocolitoare prin Valea Jiului, iar pentru pasagerii trenurilor Regio (de scurt parcurs) se asigură transbordare cu mijloace auto între Topleţ şi Băile Herculane.

Vă reamintim că, aseară, în jurul orei 17.00, primele 3 vagoane ale trenului InterRegio 1691, care circulă pe relaţia Bucureşti – Timişoara, au deraiat la trecerea peste un podeţ, între staţiile Topleţ şi Băile Herculane.

foto arhiva: libertatea.ro

Comments

  1. luciana panaitescu says:

    As vrea sa stiu si eu numele canaliei ,din Toplet, despre care doamna Lia Lungu a scris ca nu a lasat pe calatorii din accident sa treaca prin curtea ei,amenintandu-i ca “ii rupe cainele”.As vrea sa stiu numele ei ca sa-i fac publicitate pe masura hainiei si rautatii ei.Daca era om le dadea un pahar de apa,ii lasa sa stea pe o banca,facea un foc in curte ca oamenii sa se incalzeasca ,o vorba de incurajare dar din nefericire n-a fost un om ci o fiara cu chip de om.Din cauza acestei fiinte fara omenie Topletul va deveni vestit pentru rautatea locuitorilor.Comentariile de pe fb fac deja sa roseasca orice banatean cu bunsimt.