Tren lovit de stâncă la doi pași de Reșița! Trafic feroviar blocat!

Un tren aparținând companiei Regiotrans, care circula pe ruta Reșița-Timișoara, a fost lovit de o stâncă, în această dimineață. Nimeni nu a fost rănit, însă circulația este în continuare blocată.

Panică, în această dimineață, în trenul care face legătura între Reșița și Timișoara. O stâncă a căzut de pe versant și a lovit locomotiva, aruncând-o de pe șine. Este vorba despre trenul care pleacă din Gara Reșița Nord la ora 4.01. La prima oprire, cea de la Colțan, s-a produs incidentul. „A fost acolo Poliția Transporturi Feroviare și este un accident fără implicații. O stâncă a căzut din versant și a lovit locomotiva. Nu au fost persoane rănite și nici pagube majore”, ne-a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Cei 12 călători aflați în trenul cu pricina au scăpat teferi, însă sunt nemulțumiți pentru că, spun ei, Regiotrans nu le-ar fi asigurat alt mijloc de transport. Deocamdată, nu am putut obține un punct de vedere din partea companiei.

La această oră, circulația este încă blocată. Ea va fi reluată în momentul în care vor fi îndeplinite condițiile tehnice, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, cei de la Regiotrans vor trebui să verifice și starea căii ferate.

Sursă foto: Argument