VIDEO/FOTO: A treia zi de proteste la Oțelu Roșu!

Sindicaliștii de la Ductil Steel au primit autorizație pentru manifestațiile de stradă pentru două săptămâni și sunt hotărâți să respecte programul în fiecare zi.

Pentru două zile consecutiv, foștii angajați de la combinatul din Oțelu Roșu au blocat circulația spre Hațeg. În acest fel, oamenii spun că au vrut să le atragă atenția celor care ne conduc cu privire la faptul că situația este dezastruoasă în Valea Bistrei. Pe lângă locuri de muncă mai multe, oamenii vor salariile pentru luna aprilie și cele trei salarii compensatorii, prevăzute în contractul colectiv de muncă.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157633564557605&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

„De la Buzău a venit un vicepreședinte de la Ductil, dar suntem dezamăgiți că din partea autorităților nu am avut vreo reacție până acum, vreo promisiune. Autorizația pentru proteste este pentru 10 zile și vom respecta programul. De la ora 10 la 11 protestăm la societate, după care ne îndreptăm spre centrul civic”, a declarat Victor Sabău, pentru Express de Banat. Asta înseamnă că, inevitabil, drumul spre Hațeg va fi blocat din nou. De altfel, și numărul protestatarilor este tot mai mare. A crescut la peste 200, în cursul zilei de ieri.

Una peste alta, mâine se întrunește AGA, la București, iar angajații au delegat deputatul Valeria Schelean să îi reprezinte.