Trei zile de sărbătoare pentru Moldova Nouă! O tradiție veche este readusă la viață de primarul Torma!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

O sărbătoare pe care mulți locuitori din Moldova Nouă o apreciază va fi trecută din nou în calendarul evenimentelor din orașul de la malul Dunării. Primarul Adrian Torma vrea să umple străzile de măști care să alunge spiritele rele.

Primarul Adrian Torma a anunțat că au fost stabilite zilele în care se va desfășura anul acesta fășancul. Sărbătoarea cu tradiție este așteptată de mulți cetățeni, așa că participarea se anunță a fi una numeroasă. Așadar, locuitorii din Moldova Nouă sunt așteptați în 24, 25 și 26 februarie, de la ora 14.00, în cartierul Boșneag, acolo unde fășancii se vor bucura de muzică și de premii surpriză.

Programul Fășancului:

– 24 Februarie – „Făşancul copiilor” – începe la ora 14.00 cu o paradă a costumelor, carnavalul piticilor şi o expoziție foto despre istoria Făşancului;
– 25 Februarie – „Făşancul frumos” – începe la ora 14.00 și continuă cu muzică şi voie bună;
– 26 Februarie – „Făşancul urât” – începe la ora 14.00 şi continuă același ritm cu distracția.
Locația: zona centrală din Boșneag!
– parcul din fața bisericii catolice pentru parada făşancilor;
– parcul din fața Casei de Cultură pentru distracție şi voie bună.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Prin reînvierea acestei sărbători, primarul Adrian Torma speră să unească membrii comunității, dar și să pună Moldova Nouă pe harta evenimentelor de referință din Banat. „Dragi boşnegeni, haideți să demonstrăm că putem reînvia această tradiție şi să transformăm Făşancul într-o manifestare de referință pentru Banatul de la Dunăre”, este dorința exprimată de edilul-șef.

CITEȘTE ȘI: Primarul Torma reînvie tradiția! Vrea să alunge spiritele rele ca pe vremuri!

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/