Trei zile de petrecere la Lugoj Beer Fest! Subcarpați și Șuie Paparude pe scena din Piața Victoriei

festival
po 1000x100px (3)

După succesul repurtat cu Ruga Lugojeană, când peste 10.000 de oameni au fost prezenți la concertul Carla’s Dreams, administrația lugojeană se pregătește de o nouă lovitură de imagine cu ocazia unei noi manifestări artistice.

Chiar dacă municipalitatea nu este implicată direct în organizare, strategia de a colabora cu diverse asociații în punerea în scenă a evenimentelor se dovedește câștigătoare, cel puțin pentru publicul larg. Cel care este de fapt beneficiarul direct al manifestărilor culturale sau artistice organizate la Lugoj.

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri este cel dedicat berii sub genericul „Lugoj Beer Fest” și care chiar dacă a fost întârziat până spre septembrie, pare că așteptarea a meritat, dacă este să lecturăm numele prezente pe afiș. Evenimentul este programat în perioada 16-18 septembrie, în Piața Victoriei, din fața Primăriei Lugoj și este organizat de Asociația „Festivaluri Pentru Tineri”, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj.

banner 1000 x 100 hd

Lugoj Beer Fest se va întinde pe durata a trei zile, iar pe lângă concertele de pe scena principală va mai fi amenajată și o scenă de muzică retro, o zonă de alimentație în care peste 15 food truckuri vor fi prezente în cadrul unui „Food Truck Festival”, ateliere și activități gratuite pentru copii, parc de distracții și multe alte surprize. Artiștii anunțați de organizatori sunt: Subcarpați, Șuie Paparude, Dj KuKy, Phaser, Nane, IST, El Nino, Dj Flama, EMAA, Killa Fonic, aceștia urmând să urce pe zile, pe scena principală. Pe a doua scenă, retro, vor susține spectacole: KuKy, Alex Anka, Happy Flow, Sniper, Alex Erdodi, Alin Vladucu. Evenimentul se va desfășura pe perioada celor trei zile în intervalul orar 12.00 – 23.00. Programul concertelor pe ore, dar și alte detalii, va fi anunțat în zilele care urmează de către organizatori.

03 britannia 1000 x 100 gif