Trei zile de metal în Caransebeș!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cel mai important festival internațional de rock în aer liber din Banatul Montan se va desfășura la Caransebeș, în acest sfârșit de săptămână.

Gugulan Rock a ajuns la a III-a ediție, fiind organizat de asociația cu același nume și cu sprijinul Primăriei și Casei de Cultură din Caransebeș. Anul acesta un aport financiar substanțial și-a adus Federația Comunității Evreiești din România, prin susținerea costurilor aducerii uneia dintre cele mai în vogă formații metal din lume „Orphaned Land” din Israel. Grupul vine de la Wacken Open Air din Germania, cel mai mare festival de gen din lume.

afiș Gugulan Rock

promovare banner maxagro Muzeul TM

Întregul festival se desfășoară în zona Teiuș, pe platoul Cepelca, prin punctul de acces de la Amfiteatru și se urcă cu mașina până în parcarea de la baza dealului. De aici iubitorii de rock sunt invitați să urce dealul și, de ce nu, să rămână trei zile în natură, pentru că organizatorii oferă cazare la cort cu dușuri și toalete ecologice, precum și preparate culinare la ceaun sau la grătar și multe butoaie de bere contra cost. Biletul de intrare la festival pentru tot weekendul este de 60 de lei. De asemenea, va fi organizată o tombolă, premiul cel mare fiind o mașină sport cu două locuri second hand, dar în stare foarte bună. Biletul de tombolă este de 10 lei, ne-a precizat Leonid Gorczynski, unul dintre organizatori.

Pe parcursul celor trei zile, trupe din Ungaria, Serbia și Croația vor concerta în cadrul Festivalului, cap de afiș fiind „Orphaned Land” din Israel, care va urca pe scenă sâmbătă, în jurul orei 22.00.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/