Cadavru desfigurat găsit pe Dunăre. Polițiștii nu reușesc identificarea sa

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cadavrul unei femei a fost descoperit plutind pe Dunăre, în apropiere de Moldova Veche, însă starea în care se afla nu a permis identificarea sa până acum.

Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Navale Moldova Veche au descoperit luni o persoană care plutea pe apele fluviului Dunărea, la aproximativ 20 de metri de mal. Trupul a fost scos din apă de oamenii legii. Este vorba despre o femeie cu înălțimea de 1,65-1,70 metri, 55-60 kg, păr alb, fața ovală și ochii căprui.

Femeia era îmbrăcată cu o bluză de culoare roșie, pantaloni negri și purta obiecte dintr-un metal de culoare galbenă. Cauza morții va fi stabilită cu exactitate de medicii legiști. Polițiștii apelează la ajutorul publicului pentru a putea identifica persoana în cauză. Și asta pentru că starea în care se afla nu a permis recunoașterea ei. În același timp, cadavrul putea fi adus de Dunăre și din alte zone, astfel că nu este exclus că acesta să provină chiar din altă țară.

promovare banner maxagro

Oricine poate oferi detalii este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/