Trei variante pentru înlocuirea lui Dorinel Munteanu: doi foști antrenori în Valea Domanului și un nume mare al Craiovei!

Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, aleargă în aceste zile după antrenorul care să accepte provocarea de a promova în doi ani cu rosso-nerii pe prima scenă fotbalistică a țării.

După divorțul de Dorinel Munteanu, Bobar s-a orientat repede. Chiar dacă oficial nu a spus pe cine își dorește pe banca tehnică a echipei pentru sezonul următor, de fapt, pentru cel puțin următorii doi ani, șeful din Valea Domanului poartă discuții cu trei tehnicieni. Primul, care a și confirmat un nivel avansat al negocierilor, este Alexandru Pelici, care tocmai și-a încheiat socotelile cu Ripensia Timișoara. Pentru Pelici, Reșița e a doua lui casă. Aici a jucat în roșu și negru în Liga 1 și a antrenat în trei rânduri.

Al doilea nume vehiculat pentru a prelua CSM Reșița este cel al lui Flavius Stoican. Fostul tehnician al Petrolului a stat și el pe banca Reșiței, tot într-o perioadă în care clubul era condus de Cristi Bobar.

Pe lista posibililor antrenori din Valea Domanului este și Emil Săndoi, un nume mare al fotbalului oltean. Chiar dacă unii microbiști l-au nominalizat și pe Leo Doană, cel care a promovat echipa în Liga 2, viitorul antrenor va fi ales, cel mai probabil, dintre cei trei. „Deocamdată nu vă pot spune mare lucru. În mod cert, săptămâna viitoare vom anunța numele noului antrenor al echipei”, a precizat președintele Cristian Bobar.