Trei puncte dintr-o ocazie şi jumătate

CSM Reşiţa a trecut în această după-amiază de Flacăra Făget, scor 1-0 (0-0), într-un meci din campionatul Ligii a III-a de fotbal, obţinând astfel a patra victorie consecutivă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Beloescu.

Elevii lui Leo Doană un intrat pe teren cu un moral excelent după prestaţiile bune din ultimele etape, materializate şi în clasament, dar jocul nu le-a prea ieşit şi de data asta. Meciul de astăzi a fost extrem de sărac în faze de poartă, practic, rosso-nerii punând mâna pe toate cele trei puncte dintr-o ocazie şi jumătate. Oaspeţii, antrenaţi de fostul jucător al Stelei, Marius Baciu, au venit în Valea Domanului pentru a nu pierde şi au fost preocupaţi mai tot timpul de propria poartă. În cea mai mare parte a timpul, au reuşit să ţină mingea departe de buturile proprii, dar până la urmă, greşeala a apărut în defensivă şi Beloescu a profitat la maximum, în minutul 57. Trei minute mai târziu, Biţiş putea face 2-0. A fost însă agăţat în careu, numai că arbitrul nu a fost de acord cu ceea ce a văzut toată lumea şi, în loc de penalty a dat galben pentru simulare. S-a încheiat 1-0 şi CSM începe să se înveţe cu victoriile.
“Suntem pe un drum bun, chiar dacă jocul de astăzi a cam lăsat de dorit. E bine însă că s-a terminat cu bine. După o săptămână cu trei meciuri, băieţii s-au dăruit şi au muncit mult pentru această victorie. E bine că victoriile încep să se lege una de alta şi sperăm să nu ne oprim aici”, a declarat antrenorul Leo Doană.