Trei polițiști cu cătușe pe mâini! Bestiile care au aruncat un om la tomberon, fugite din țară!

Reținuți pentru 24 de ore de DIICOT Caraș-Severin, trei polițiști din Moldova Nouă și un complice al neoamenilor care au bătut cu parul un nevinovat și l-au aruncat apoi în apele înghețate ale Dunării sunt prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă!

Gabriel Belu, Remus Rîciu și Nicolae Roiban sunt polițiștii pentru care procurorii DIICOT solicită astăzi Tribunalului Caraș-Severin emiterea de mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceștia sunt acuzați că i-ar fi favorizat pe trei infractori care au bătut cu bestialitate un cetățean din Moldova Nouă la finele lunii ianuarie. După ce l-au lovit cu parul, l-au băgat în portbagajul unei mașini, l-au transportat pe malul Dunării și l-au aruncat în apa aproape înghețată. L-au scos din apă înainte ca bietul om să-și dea duhul și l-au transportat în zona stadionului de fotbal din Moldova Nouă, unde l-au aruncat la tomberon, ca pe un gunoi. Omul apucase să sune la 112, chiar în timp ce era sechestrat în portbagajul mașinii. Oamenii legii l-au găsit abandonat la tomberon. L-au transportat la spital și, după mai multe zile de internare și de îngrijiri medicale Puiu Holic și-a revenit.

Brutele care l-au bătut cu bestialitate au fugit din țară. Cu complicitatea lui Moza Raica. Neoamenii sunt dați în urmărire internațională. Raica însă a fost și el reținut alături de cei trei polițiști. E prezentat și el judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

1000x100 resita 02

Surse apropiate de oamenii legii susțin că Gabriel Belu, Remus Rîciu și Nicolae Roiban n-ar fi intenționat neapărat să-i facă scăpați pe agresori, că n-ar fi mușamalizat dosarul de cercetare penală fiind interesați financiar sau altfel, ci pur și simplu ar fi dorit să închidă dosarul cât mai repede, fără să aibă prea mare bătaie de cap. Mai ales că agresorii sunt fugiți din țară și o astfel de anchetă nu e chiar floare la ureche. Cât de deficitar au acționat cei trei polițiști și mai ales dacă au făcut-o cu scopul de a-i scăpa de la răspunderea în fața legii pe golanii din Moldova Nouă vor stabili procurorul DIICOT și magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Polițiști reținuți de DGA după ce un bărbat a fost bătut cu parul, aruncat în Dunărea înghețată și abandonat la tomberon!