Trei persoane decedate la spălătoria auto de pe DN 6, lângă Cornea [UPDATE]

Incidentul a avut loc în această dimineață, la o spălătorie auto aflată pe DN 6, între localitățile Domașnea și Cornea. Cei trei bărbați au murit după ce s-au intoxicat cu vapori de alcool într-o cisternă de bere.

Trei bărbați angajați ai spălătoriei au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăța, dar s-au intoxicat de la vaporii de alcool. „Punctul de lucru Băile Herculane și Detașamentul Caransebeș au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curățare a cisternei și se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraș-Severin.

După ce au fost scoși din cisternă, cei trei bărbați au fost predați echipajelor medicale aflate la fața locului pentru manevre de resuscitare. În cele din urmă, s-a declarat decesul celor trei bărbaţi.

„Astăzi, în jurul orei 09.00, prin apel pe 112, am fost sesizaţi asupra faptului că, pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Cornea, trei persoane care curăţau interiorul unei cisterne de transport bere nu mai răspundeau şi se presupune că ar fi leşinat în urma intoxicării cu vaporii de bere. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajul de pompieri de la Punctul de lucru din Băile Herculane, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, precum şi un echipaj al Poliţiei. Cele trei persoane au fost extrase din interiorul autocisternei de către pompierii militari. Acestea erau în stare de inconştienţă și s-au început imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire, după aproximativ o oră, s-a declarat decesul celor trei”, transmite ISU Semenic într-un buletin de presă.

Ora 12.10

Se pare că șoferul cisternei a fost un bărbat de 40 de ani din Maramureș, acesta fiind primul care a intrat în cisternă. După o perioadă lungă de așteptare, angajații spălătoriei au sesizat că bărbatul nu mai iese din cisternă și unul dintre angajați, în vârstă de 39 de ani, împreună cu tatăl său de 63 de ani, ambii domiciliați în Verendin, ar fi intrat în cisternă pentru a verifica ce s-a întâmplat cu șoferul. Din păcate, nici aceștia nu au mai ieșit.

„În această dimineață, în jurul orei 10.15, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că 3 persoane s-au intoxicat într-o spălătorie auto de pe raza localității Cornea. S-a deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. Polițiștii contiuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au intoxicat cei 3 bărbați”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Dosarul este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

tmc 640