Trei bărbați – arestați după ce au omorât un tânăr de 26 de ani pe o stradă din Timișoara

L-au bătut până l-au lăsat lat, iar mai apoi l-au și înjunghiat. Scenele terifiante s-au petrecut la începutul lunii februarie, pe o stradă din Timișoara. Trei tineri care au participat la încăierare au fost arestați acum preventiv pentru 30 de zile.

În data de 5 februarie, la ora 20.00, pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara un tânăr de 26 de ani a fost bătut cu pumnii și picioarele de un grup de bărbați și, când se afla la pământ, a fost înjunghiat de unul dintre ei. În urma tăieturii, acesta și-a pierdut viața, constatându-se că i-a fost secționată artera femurală.

Joi, 4 martie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de 3 inculpați, în vârstă de 22, 24 și 37 de ani, aflați în stare de reținere pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii, în coautorat, a infracțiunii de omor. Cei trei au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

leader board 728 x 90 px