„Trebuie să depășim momentul răfuielilor politice. Cetățenii județului au alte așteptări de la noi”

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu a făcut un bilanț al plusurilor și minusurilor din 2020, atât în privința măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii temutului virus, cât și a modului în care s-au desfășurat cele două seturi de alegeri, politicianul subliniind totodată și direcția spre care ar trebui să se-ndrepte întreaga clasă politică pentru ca oamenii să poată beneficia de condiții mai bune de trai.

„A fost un an greu din cauza pandemiei. Având calitatea de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, atunci când și-a făcut apariția temutul virus pe teritoriul țării, am fost nevoit să iau anumite decizii pentru a controla cât mai bine situația. Dacă ne referim din punct de vedere electoral, deși nu am obținut numărul de voturi necesare pentru a continua mandatul de președinte în cadrul celei mai importante administrații din județ, totuși vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot, indiferent de opțiune, căci, până la urmă, votul este o opțiune democratică și a trebuit să ne supunem deciziei majorității cetățenilor, ceea ce nu înseamnă împărțirea locuitorilor județului în două tabere. Pe de altă parte, cu ocazia alegerilor parlamentare, am obținut, pentru Camera Deputaților și pentru Senatul României, un număr foarte mare de voturi și pe această cale tind să le mulțumesc celor s-au prezentat la urne, chiar dacă situația a fost mult mai delicată decât în cadrul alegerilor locale. PSD, în Caraş-Severin, a obținut un număr mare de voturi, fapt care i-a permis  să aibă, în Parlament, doi deputați și un senator. Vreau să-i asigur pe toți cetățenii județului că, indiferent de opțiunile politice, cei trei parlamentari vor ține cont de necesitățile tuturor, indiferent de coloratură”.

Planurile deputatului Hurduzeu pentru 2021

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Cea mai mare dorință a politicianului din Caraș-Severin pentru noul an se referă la identificarea soluțiilor pentru a ține piept contextului epidemiologic, dar, mai presus de toate, e nevoie să fie depășite toate orgoliile politice de către toți factorii de decizie pentru că doar astfel se pot crea oportunități pentru o viață mai bună acasă, în România:

„Pe de o parte, îmi doresc să trecem peste această perioadă afectată de pandemie, iar pe de altă parte, vreau să fac un apel încă o dată asupra faptului că a sosit timpul să depășim momentul de campanie electorală și să începem să facem măcar o parte din ce le-am promis oamenilor. A trecut timpul răfuielilor politice, a războaielor. Cred că cetățenii au alte așteptări de la oamenii politici, indiferent că vorbim de parlamentari, președinți de consilii județene, primari sau consilieri locali. Așteptările oamenilor sunt foarte mari și eu îmi doresc să reușim să îndeplinim aceste așteptări”.

publicitate si promovare online banner maxagro