Cine nu are dușmani nu există. „Prieteniile sincere nu se schimbă odată cu schimbarea echipei“

A renunțat la un partid din care a făcut parte 16 ani și s-a decis să se retragă din activitatea politică. Asta până când oferta din partea opoziției a fost una de nerefuzat pentru Tudorița Nicula. Așa se face că, dacă unele prietenii au fost destul de puternice pentru a supraviețui „tranziției”, altele s-au transformat în dușmănii.

A intrat în politică în anul 2000, alegând PSD. Între 2002 şi 2004, Tudorița Nicula a fost preşedinta femeilor social-democrate din Reşiţa, iar din 2004 până în noiembrie 2016 a condus organizația de femei a PSD Caraş-Severin. La trei săptămâni după ce și-a anunțat plecarea din PSD, Tudorița Nicula făcea primul pas oficial spre PNL prin semnarea unui parteneriat între Asociația „Suflet pentru Suflet”, a cărei președintă era, și PNL Caraș-Severin. Toamna lui 2017 aduce însă o altă schimbare în viața Tudoriței Nicula. Spre finalul lunii octombrie, fosta social-democrată a devenit președinta femeilor liberale.

După 16 ani în PSD, era evident să se lege prietenii dincolo de partid, care au dăinuit și după ce Tudorița Nicula a trecut în barca opoziției. Și, așa cum era de așteptat, alte prietenii s-au transformat în dușmănii.

1000x100 casa brutarului

„Prieteniile sincere nu se schimbă odată cu schimbarea echipei. Până la urmă e important ca, în echipa în care joci, să joci corect și pentru oameni. Cine nu are dușmani nu există. Mă bucură atenția foștilor colegi, deși atunci când am plecat m-a durut când s-a spus că sunt doar unul dintre cei 10.000 de pesediști, asta e, unul vine, altul pleacă”, a declarat Tudorița Nicula în redacția Express de Banat, în cadrul interviului live cu Dan Popoviciu, pe care îl puteți urmări mai jos integral.