Transport Urban Reşiţa se mişcă repede! „Be smart, be Moovit!“

explo 1000x200

Începând de ieri, o promisiune făcută discret de municipalitatea reşiţeană a devenit realitate. Reşiţa are o secțiune dedicată în cadrul aplicaţiei de transport public „Moovit“, care oferă informații actualizate în timp real direct pe telefonul mobil.

Ghidul de transport public urban „Moovit“ este o aplicație care în momentul de față poate fi folosită cu succes în peste 2000 de orașe din întreaga lume, inclusiv în circa 25 de municipii-reședință de județ din România. Scopul aplicației este de a oferi utilizatorilor informații cât mai corecte și complete în legătură cu modalitățile de a ajunge dintr-un punct într-altul al unui oraş, cu ajutorul mijloacelor de transport public.

„Am vorbit despre orașe smart, despre aplicații care să facă informația mai ușoară, reală și la îndemâna oricui. Am promis că transportul local de persoane din Reșița va fi preluat de una dintre cele mai bune aplicații de acest gen din lume și ne-am ținut de cuvânt. De astăzi Moovit lucrează și pentru reșițeni“, a anunţat aseară Gelu Ardeleanu, administratorul societăţii Transport Urban Reşiţa.

Călătorii cu autobuzele TUR au de acum acces la lista de trasee, stațiile parcurse de acestea, precum și la orarele mijloacelor de transport public, prin simpla navigare într-o aplicație mobilă. Mai mult, cu „Moovit“ se pot afla date în timp real direct de pe telefonul mobil. Alertele în cazul unor perturbări sau devieri de traseu pot fi anunțate la fel de ușor. 

„Vrei să știi ora la care va sosi primul autobuz în stația din care de obicei mergi spre muncă? Vrei să știi când vine primul autobuz în cea mai apropiată stație de locația unde te afli, spre o destinație care te interesează? Vrei să știi câte minute faci de acasă până în cea mai apropiată stație de domiciliul tău? Vrei să știi câte minute face autobuzul din punctul A (stația de unde pleci) și punctul B (stația în care cobori)? Vrei să știi orele de plecare ale fiecărui traseu? Vrei să fii atenționat, dacă nu cunoști Reșița, că urmează stația unde trebuie să cobori? Atunci instalează-ți aplicația Moovit și vei fi mai aproape de informațiile dorite. Be smart, be Moovit, pentru că noi facem…“, este anunţul făcut de Transport Urban Reşiţa.

Aplicația poate fi descărcată de aici: Android sau iOS. De asemenea, pentru utilizatorii Web, traseul poate fi planificat aici: Planificare Traseu.

banner 970 x 250