Transport în comun modern, de abia din primăvară. Ce întârzie licitația?

Autobuzele se lasă așteptate la Caransebeș. Municipalitatea a făcut în zadar toate demersurile pentru a scoate la licitație achiziția mai multor mijloace de transport în comun.

Luna viitoare se va relua licitația pentru cumpărarea a 6 autobuze și 2 microbuze, ce vor putea fi folosite pentru transportul de noapte, după ce nicio companie nu s-a arătat interesată să-și vândă produsele în luna ianuarie.

„Pentru această investiție Consiliul Local a aprobat un buget de aproape 4 milioane de lei”, spune primarul Marcel Vela.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„La licitația de la începutul lunii ianuarie nu a fost niciun ofertant, probabil după sărbătorile de iarnă nu au fost pregătiți să prezinte toate documentațiile. Avem răbdare și încredere că transportul public în comun va demara în primăvara acestui an”, a menționat edilul urbei de pe Timiș și Sebeș.

Rutele folosite vor fi aceleași ca și în urmă cu 20 de ani: Balta Sărată – Centru – Pipirig, Balta Sărată – Parc – Gară sau Pipirig – Parc – Gară și retur. Marcel Vela a mai precizat că gugulanii vor putea circula confortabil și la prețuri mici într-un transport public în comun modern.

FOTO: adevarul.ro

banner 970 x 250

Comments

  1. Curiosul says:

    VA FI…sau…NU VA FI…aceasta-i ntrebarea…?Dar nu mai este mult pana la primavara…iaca fe-marte i-aci…si cum primavara-i mama noastra…dau….