Transport de migranți, urmărit din Timiș până în Bihor

politia frontiera
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un transport de migranți a fost urmărit din Timiș până în Bihor. Polițiștii au descoperit 35 de străini care avea vize de muncă.

Traficanții erau din Ucraina și au vrut să transporte în Ungaria persoane din Siria și Bangladesh. I-au îmbarcat într-o autoutilitară în Timiș și, cu o mașină antemergătoare, au pornit spre Bihor.

„Colegii noștri au supravegheat și observat un mijloc de transport marfă, în care au fost îmbarcate mai multe persoane și care, ulterior, s-a pus în mișcare spre frontiera cu Ungaria, având și un autoturism antemergător. Ulterior, în apropiere de frontiera cu Ungaria, pe comunicația DN 19/E671, pe raza localității Biharia, județul Bihor, cu sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Rurale Biharia, a fost oprită autoutilitara în care erau îmbarcate persoanele și autoturismul antemergător, ambele conduse de cetățeni din Ucraina. În urma verificării mijlocului de transport marfă, poliţiştii de frontieră au constatat că în interior se aflau 35 persoane, cetăţeni străini”, a transmis Poliția de Frontieră.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Toți migranții sunt posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României. Au fost predați Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara. Șoferul autoutilitarei a fost arestat pentru 30 de zile.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/