Tramvaiul Nr.2 a ajuns la Reșița! „În aprilie, îl așteptăm pe următorul”

tramvai resita

Cea de-a doua garnitură fabricată de compania Durmazlar pentru Reșița a ajuns în această dimineață în oraș.

Cel de-al doilea tramvai, dintre cele 13 contractate de Primăria Reșița de la compania turcească Durmazlar, a ajuns la Reșița în condiții bune, fiind garat pe liniile din zona Kaufland. Garnitura a ajuns în oraș cu un transport agabaritic în această dimineață, după ce a plecat din Bursa în urmă cu mai bine de o săptămână. Luna viitoare este așteptat cel de-al treilea tramvai, iar până la finalul lunii iulie vor ajunge și restul garniturilor.

„Tramvaiul a sosit în această dimineața, fiind descărcat în urmă cu o oră și garat în zona Kaufland. În 10 aprilie așteptăm să ajungă tramvaiul cu numărul 3, iar până în iulie trebuie să sosească și restul garniturilor contractate de Primăria Reșița.”, ne-a declarat Dănuț Jurubescu, directorul TUR Reșița.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Reamintim că tramvaiele sunt achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, derulat de Primăria Reșița prin Ministerul Dezvoltării, în valoare de aproximativ 25 de milioane de euro. Primele patru tramvaie fabricate de turci pentru Reșița sunt gri cu galben,  iar restul gri cu verde.

 

banner maxagro