Amfiteatrul din Teiuș va găzdui din nou evenimente în aer liber

amfiteatru teius caransaebes

Unul dintre punctele de atracție ale municipiului de pe Timiș și Sebeș a intrat pe mâinile angajaților din Primăria Caransebeș pentru a fi redat din nou comunității.

Angajații Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare din cadrul Primăriei Caransebeș au demarat reabilitarea uneia dintre cele mai pitorești locații din municipiu, cea a amfiteatrului situat după halta Teiuș.

S-a început cu defrișarea zonei de vegetația crescută în exces și s-au îndepărtat puținele scânduri rămase nedistruse sau nefurate. În același timp, s-au montat pilonii pentru noile bănci ale amfiteatrului, iar în perioada imediată vor fi refăcute căile de acces. Și scena va fi reabilitată, potrivit autorităților locale.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

amfiteatru teius caransebes 2

„Se va reabilita și scena, pentru ca această locație să poată găzdui fără probleme diverse spectacole în aer liber și să redevină un punct de atracție al zonei Teiuș. Investiția este realizată în totalitate cu fonduri din bugetul local al municipiului Caransebeș.”, transmit reprezentanții municipalității de pe Timiș și Sebeș.

banner maxagro