Tramvai în roșu, galben și albastru pe o linie de transport în comun din Timișoara. Garnitura va circula până la finalul anului

tramvai tricolor

Societatea de Transport Public din Timișoara marchează Ziua Națională cu un tramvai personalizat în culorile României. Tramvaiul va circula în orașul de pe Bega începând de miercuri, 1 decembrie, până la finalul anului 2021. 

Tramvaiul-surpriză al celor de la STPT va circula pe linia 2, de la Shopping City la Stația Meteo.

„Marcăm Ziua Naţională a României cu un tramvai personalizat în culorile României. Tramvaiul STPT circulă în Timişoara până la finalul anului 2021, începând de astăzi. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, au transmis reprezentanții Societății de Transport Public Timişoara.

tramvai tricolor2

În ceea ce privește noul tramvai turcesc, acesta a fost scos pe șine marți seară, potrivit STPT, la ceea ce ar trebui să fie ultimele teste înainte de intrarea în circuitul de transport în comun. Testele au avut loc pe linia 9, ceea ce a făcut ca tramvaiele să nu mai circule între bulevardul Dâmbovița și Ciarda Roșie, ci doar între Gara de Nord și bulevardul Dâmbovița.

CITEȘTE ȘI: Noul tramvai va putea circula pe străzile Timișoarei. A primit omologarea