Traian Igaș, vizită de lucru la Oravița

Membri la vârf ai PDL s-au apucat serios de reconstrucția partidului în Caraș-Severin. Vizita lui Gheorghe Flutur din această săptămână este urmată de lucrările Comisiei pentru dezvoltare locală și regională, la care ia parte și senatorul Traian Igaș.  

Reprezentanți ai Biroului Permanent Național al PDL s-au prezentat dis-de-dimineață la Cabana 7 Brazi din Oravița, unde au dat startul lucrărilor Comisiei.

Pe lângă senatorul Traian Igaș, la acțiune participă vicepreședintele pe Regiunea Vest al PDL, Alin Popoviciu, și deputatul Valeria Schelean, care ocupă funcția de secretar executiv în Comisia pentru politici în administrația publică și justiție din cadrul PDL.

Pe ordinea de zi a dezbaterilor se regăsește prezentarea Strategiei Partidului Democrat Liberal: ,,Dezvoltare Locală și Regională – Gândește european, acționează local și regional!” De asemenea, PDL mai prezintă și unele proiecte pe care membrii de partid le consideră de succes și care au fost desfășurate de Grupurile de Acțiune Locală. Întâlnirea comisiei va fi urmată de o conferință de presă.

Deși locația inițială pentru derularea acțiunii a fost stabilită la Teatrul „Mihai Eminescu”, organizatorii au schimbat-o în ultimul moment.

Revenim cu amănunte!