Traian Băsescu și Laura Codruța Kovesi, chemați de urgență la Oravița, în dosarul prim-procurorului care a lovit mafia de la granița cu Serbia!

Fostul președinte al României și procurorul șef al DNA sunt chemați în fața instanței într-un dosar legat de denigrarea și compromiterea prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița!

Cererea, destul de ciudată, se află într-unul din dosarele de defăimare deschise de procurorul George Bucurică și îi poate aduce pe Traian Băsescu și Laura Codruța Koveși  la audieri, la Judecătoria Oravița. Asta, dacă instanța îl va lua în serios pe semnatarul cererii. Cererea aparține fostului avocat Teofil Drugărin, care are două procese la Judecătoria Oravița, unul împreună cu avocatul Sorin Gheorghișan, pentru că l-a defăimat pe prim-procurorul  Bucurică, dar și pe alte persoane, cum ar fi polițistul Gheorghe Terfăloagă. După ce a câștigat mai multe procese cu Teofil Drugărin, acesta fiind suspendat din avocatură, magistratul cere daune în urma șirului uriaș de denigrări, de plângeri și sesizări făcute de Drugărin împotriva lui Bucurică la diverse instituții ale statului.

Pentru a asigura probele de la dosar, Drugărin a cerut judecătorului din Oravița citarea unei liste de aproape trei pagini cu martori. Printre ei, vedete de televiziune sau persoane pe care nu le cunoștea și de la care nu avea decât adrese de e-mail. În fața judecătorului, la termenul de la unul dintre cele două procese, Drugărin a sintetizat lista cu martori prin citarea fostului președinte al țării, Traian Băsescu, dar și a Laurei Codruța Kovesi. Judecătorul a rămas în pronunțare față de aceste solicitări, chiar dacă audierea fostului șef de stat și a șefei DNA par cel puțin o glumă proastă.

Într-un alt dosar, lui Drugărin Teofil, dovedit cu probleme psihice și internat mai multe zile la Sanatoriul din Gătaia, i s-a raliat și fostul judecător, atât de controversat, Sorin Gheorghișan, care ar fi contribuit și el la defăimarea procurorului Bucurică.