TRAGIC. Un copil de 13 ani a murit în drum spre casă, după orele de curs!

Eveniment tragic, în această după-amiază, în satul Delinești din comuna Păltiniș! Un copil de doar 13 ani și-a pierdut viața după orele de curs, în timp ce se îndrepta spre casă.

Un băiat de doar 13 ani a murit astăzi în timp ce se îndrepta spre casă, după orele de curs. Acesta învăța la Școala Gimnazială Delinești și locuia în satul Obița, comuna Cornereva. Copilul provine dintr-o familie cu 10 frați, el fiind al șaptelea. Făcea naveta la școală în fiecare zi cu bicicleta, însă astăzi efortul a fost prea mare. După ore, băiatul a pornit spre casă, dar s-a prăbușit de pe bicicletă. Copiii s-au strâns în jurul lui și l-au alertat pe profesorul de serviciu. Acesta a apelat la numărul de urgență 112 și l-a însoțit pe copil în ambulanță până la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, băiatul a murit în salvare.

Din primele informații, cauza probabilă a decesului este infarctul. Familia celui mic susține că acesta a mai prezentat probleme cardiace. Medicii legiști vor fi cei care vor face lumină în acest caz.

leader board 728 x 90 px

Sursă foto: Arhivă