Numărul morților a crescut la patru!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Circulația este restricționată la ieșirea din orașul Bocșa spre Timișoara, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Din primele informații, se pare că trei persoane au murit, iar patru sunt rănite grav.

UPDATE 15.30 Două dintre victime, transportate la Timișoara
Două dintre victimele accidentului produs în această dimineață, Constanța Șerbescu, de 74 de ani, și Alexandru Ursu, de 23 de ani, au fost transportate la Timișoara, din cauza stării grave de sănătate. „Șoferul taximetrului a fost stabilizat și este singurul pacient care a rămas internat la Reșița. Bărbatul aflat în comă și femeia de 72 de ani au fost trimiși de urgență la Spitalul Regional din Timișoara”, a declarat în urmă cu doar câteva momente Emil Bunda, medic UPU.

UPDATE ORA 13.40 Reacții oficiale
În urma cercetărilor, s-a stabilit că autospeciala înscripționată cu „Presa” se deplasa din direcția Timișoara-Reșița. În mașină se aflau Alexandru Ursu, de 23 de ani, și Silviu Ocneală, de 22 de ani. „În urma unei defecțiuni tehnice, ruperea axului punții dreapta-spate, mașina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de Ioan Cârpean, de 29 ani, din Timişoara, în care se mai aflau alţi patru pasageri”, a declarat Dinu Nicorici, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Caraș-Severin, în urmă cu doar câteva momente.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631774567128″]

UPDATE ORA 12.30 S-a stabilit cauza accidentului
Potrivit raportului pe care l-au întocmit polițiștii prezenți la locul tragediei, cauza accidentului ar fi fost una dintre roțile din spate ale mașinii de presă, care este posibil să se fi blocat în timp ce mașina se deplasa pe drumul public.

UPDATE ORA 11.00 Șoferul de taxi și-a pierdut memoria
Taximetristrul, în vârstă de 29 de ani, nu își amintește nimic despre accident. Numele acestuia este Ioan Cârpean, iar alături de el în mașină se mai aflau patru persoane.

YouTube video

Celelalte victime care au ajuns la UPU Reșița sunt: Constanța Șerbescu, de 74 de ani, Alexandru Ursu, de 23 de ani, și Silviu Ocneală. Acesta din urmă avea de 22 de ani, dar a murit în jurul orei 10.30, în ciuda eforturilor pe care le-au depus medicii, ca să îi salveze viața.

UPDATE ORA 10.50 Încă o persoană a murit
Cele patru victime au fost transportate la spital, dar din cauza stării grave și a plăgilor multiple, încă una dintre acestea murit. Este vorba despre un bărbat. Numărul morților a crescut la patru.

YouTube video

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE ORA 10.15 Tineri în mașina care transporta presa
În mașina care transporta presa pentru cărășeni se aflau doi tineri, cu vârsta de puțin peste 20 de ani. Unul dintre aceștia este în stare gravă și e resuscitat în aceste momente de medici, iar starea de sănătate a celuilalt este stabilă.

UPDATE ORA 09.50 Victimele sunt aduse la spital
Ambulanțele cu persoanele rănite au început să ajungă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Din primele informații, se pare că două dintre victime sunt bărbați. Deși primul număr al victimelor s-a vehiculat că este trei, la unitatea spitalicească au ajuns patru răniți. Viața a două dintre persoane este pusă în pericol, din cauza rănilor provocate de accident. “În jurul orei 09.30, la Unitatea de Primire a Urgențelor au fost aduse mai multe persoane, rănite în accidentul rutier. Doi bărbați sunt în comă, iar alte două persoane au o stare stabilă. Pacienții urmează să fie investigați pentru a se stabili conduita viitoare”, a spus pentru “Express de Banat”, Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al SJU Reșița.

UPDATE ORA 09.00 Accident rutier grav
Echipajele de poliție, dar și cele de descarcerare se află în prezent la locul accidentului. Pompierii încearcă să îi scoată pe supraviețuitori dintre fiarele contorsionate. De asemenea, medicul din prima ambulanță care a sosit la fața locului, a mai solicitat încă două mașini de intervenție, pentru că persoanele care se aflau în cele două mașini sunt rănite grav.


(FOTO: Știri din Banat)

„Din primele informații, se pare că trei oameni au murit, iar trei sunt grav răniți. Un echipaj al poliției rutiere, condus de inpectorul-șef Decebal Davidoiu se află la fața locului, ca să stabilească în ce împrejurări a avut loc accidentul”, a declarat Dinu Nicorici, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Caraș-Severin.


(FOTO: Știri din Banat)

„Cele două mașini implicate în accident sunt cea care transportă ziarele și un taxi cu număr de Timișoara”, a declarat un martor ocular al celor întâmplate. Circulația este blocată în momentul de față pe ambele sensuri de mers.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631774088482″]

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/