FOTO/VIDEO Tragedie pe o șosea din vestul țării. Doi tineri au murit pe loc în urma unui accident

Doi tineri au murit și un al treilea a fost rănit în urma unui accident rutier care s-a petrecut azi-noapte la aproximativ 50 de km de Timișoara, pe șoseaua care leagă Comloșu Mic de comuna Comloșu Mare.

Autoturismul în care se aflau victimele era condus de un tânăr de 19 ani care, potrivit polițiștilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, circulând cu viteză prea mare. „Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism dinspre Comloșu Mic înspre Comloșu Mare, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior cu gardul unui imobil”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul șofer a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi tineri care au murit în urma impactului erau pasageri în autoturism. Poliția cercetează cazul.

UPDATE Mai multe echipe de salvatori au fost mobilizate: 11 pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și un echipaj SMURD. La fața locului au fost și patru echipaje de la ambulanța SAJ.

”În autoturism se aflau 5 persoane, o persoană de 19 ani, două persoane de 17 ani și două persoane 15 ani), dintre care 3 au rămas încarcerate. Extragerea victimelor a fost foarte dificilă, deoarece în urma impactului autoturismului cu un stâlp de electricitate, acesta s-a rupt și a căzut peste autoturismul răsturnat. Din cele 5 persoane din autoturism, 3 au fost transportate la spital în stare de conștiență, iar două victime, dintre cele încarcerate, au fost declarate decedate”, transmit și reprezentanții ISU Timiș.

Sursă foto/video: ISU Timiș