Tragedie lângă o secție de votare din județul Timiș!

Unui bărbat în vârstă i s-a făcut rău în apropierea secţiei de votare nr. 228, situată pe strada Xenopol din Lugoj. Ulterior, bărbatul a murit.

„În jurul orei 18.30, la secţia 228 de la grădiniţa de pe strada Xenopol a sosit o doamnă care ne-a spus că soţul ei se simte foarte rău şi că ne roagă să sunăm la Ambulanţă, pentru că nu are telefonul la ea. Soţul era în maşină, el a şi condus, de altfel, nu a coborât, nu a fost la secţie. O colegă a noastră, membră în birou, un coleg, inclusiv un pompier s-au dus la acest domn, care respira încă. A ajuns Ambulanţa, l-au pus pe targă şi l-au dus la spital. Eu nu am fost la faţa locului. Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat, am înţeles că a murit”, spune Tiberiu Olteanu, preşedintele Secţiei de votare nr. 228.

Victima era un bărbat în vârstă de 80 ani.

Surse din cadrul Spitalului Municipal „Doctor Teodor Andrei” transmit că pacientul a murit încă din momentul în care s-a plecat de pe strada Xenopol, în ciuda încercărilor de resuscitare. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace severe. Suferea de stenoză aortică, fibrilaţie arterială şi cord pulmonar cronic, precum şi de hipertensiune arterială.