Traficul rutier pe un important bulevard din Timișoara va fi închis temporar

Primăria Timișoara anunță că traficul rutier pe B-dul Sudului va fi închis temporar, începând de mâine, pentru a se putea realiza mai multe lucrări în cadrul proiectului de extindere a arterei.

Primăria Timișoara informează că lucrările care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța șoferilor și a pietonilor în cadrul proiectului de modernizare și extindere a B-dului Sudului au ajuns la final. În aceste condiții, urmează închiderea temporară a traficului rutier pe această arteră importantă din Timișoara.

Prin urmare, pe tronsonul cuprins între B-dul Liviu Rebreanu și str. Mareșal C-tin Prezan, începând de mâine și până sâmbătă, dar și în perioada 28 – 30 iunie, traficul rutier va fi închis astfel: în zona zona intersecției B-dului Sudului cu B-dului Liviu Rebreanu; în zona intersecției B-dului Sudului cu str. Oglinzilor și în zona străzilor laterale perpendiculare pe B-dul Sudului.

leader board 728 x 90 px

Menționăm faptul că aceste restricții nu vor fi instituite permanent, pe măsură ce lucrările de asfaltare avansează, cetățenii vor putea circula pe tronsoanele finalizate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, a transmis Primăria Timișoara.