UPDATE. Traficul feroviar, oprit în Caraș-Severin din cauza condițiilor meteo

Temperaturile scăzute și ninsorile afectează inclusiv traficul feroviar. În Caraș-Severin, circulația trenurilor a fost oprită, între Caransebeș și Băile Herculane, după ce o șină s-a fisurat din cauza condițiilor meteorologice.

Circulația trenurilor care fac legătura între Caransebeș și Băile Herculane a fost oprită, în această dimineață, după ce o șină de cale ferată s-a fisurat. Autoritățile anunță că incidentul s-a produs din cauza condițiilor meteorologice. Se estimează că situația va fi remediată la orele prânzului. „Circulația feroviară pe magistrala de cale ferată 900 este întreruptă la kilometrul 450+750 de metri, între localitățile Armeniș și Slatina Timiș, în județul Caraș-Severin. Măsura a fost luată de autorități după ce o șină s-a fisurat, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Se estimează că problema va fi remediată până la ora 12.30, interval în care niciun tren nu este programat să circule prin acest punct”, anunță Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

UPDATE, ora 14.00

Lucrările de intervenție la calea ferată au fost încheiate, astfel încât circulația trenurilor care tranzitează tronsonul Armeniș-Slatina Timiș a fost reluată.