Trafic îngreunat în județul Timiș în următoarele șapte zile din cauza unui transport special

Membrii Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat că, în perioada 23-30 ianuarie, un transport special care depășește valorile standard de greutate pe drumurile naționale se va deplasa pe ruta Moravița PTF – localitatea Dumbrăvița. 

Traseul transportului este următorul: Moravița PTF – DN59 – Timișoara – DN6 – Centura Timișoara – DJ691 – Dumbrăvița (județul Timiș). Vehiculul special va avea 3 metri și transportă un utilaj. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic care, potrivit legii, este de 70 km/oră.

Poliția Rutieră va asigura însoțirea transportului special pe tot traseul. Transportul nu se va desfășura dacă în perioada stabilită sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase sau coduri de vreme rea pe ruta vehiculului.

Informaţii suplimentare despre starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33 sau 021/9360. Informații puteți găsi și pe www.cnadnr.ro – rubrica DISPECERAT – Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ sau de Twitter: @CNADNR.