Tradiționalul și modernul își dau întâlnire la Bocșa

Sfârșitul de săptămână oferă o nouă ocazie gospodarilor de a-și umple cămara și grădina cu toate cele necesare. Ediția de toamnă a târgului devenit tradiție la Bocșa promite produse de calitate, pe gustul oricui.

Producătorii locali de produse lactate, miere, produse din carne, conserve de legume, țuică și altele, din zona de munte a Banatului, agricultori, producători de semințe și de flori, meșteri populari, dar și comercianți din Caraș-Severin și din județele învecinate vor fi prezenți sâmbătă și duminică la Bocșa, la Târgul Neuwerk-ului. Deschiderea va avea loc la ora 9, iar vizitatorii sunt așteptați în ambele zile până la ora 16.

„Având în vedere Nota de Serviciu nr. 7239/26977 din 11.07.2018, emisă de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, privind evoluția și extinderea pestei porcine africane pe teritoriul României, care suspendă pe o perioadă nedeterminată funcționarea tuturor târgurilor de animale vii, la această ediție nu ne vom putea bucura de niciun exemplar de animal viu expus la târg”, anunță organizatorii.

Evenimentul din acest an este organizat de Primăria și Consiliul Local al orașului Bocșa, Serviciul de Agricultură și Cadastru, Serviciul public de gospodărie orășenească, Casa Orășenească de Cultură, cu sprijinul Direcției pentru Agricultură a județului Caraș-Severin și al S.C. Electro Echipament Industrial S.A. din Bocșa.