În PSD Caraș-Severin nu s-a respectat decizia de susținere a moțiunii anti Dragnea!

Vicepreședintele social-democrat Luca Mălăiescu consideră că principala vină pentru tensiunile din filiala județeană aparține primarilor, care nu s-ar fi implicat suficient, dar și celor care nu au respectat votul majoritar acordat pentru susținerea moțiunii anti Dragnea.

„În primul rând am greșit noi, primarii, pentru că am lăsat aceste lucruri să degenereze. Nu ne-am implicat deloc, am lăsat pe seama conducerii partidului, doar pe seama a unor lideri, poate a parlamentarilor și cred că noi am fost principalii vinovați. Cred că s-a greșit foarte mult din cauza lipsei de comunicare a liderilor partidului cu toată organizația. S-a greșit foarte mult și deoarece nu s-a respectat decizia Comitetului Executiv județean, o decizie care a fost pentru susținerea moțiunii anti Dragnea. A fost o majoritate covărșitoare aproape. Din circa 80 de membri prezenți în CEx-ul respectiv, au fost 9 voturi împotrivă și trei abțineri, restul am votat cu toții pentru moțiunea anti Liviu Dragnea”, a explicat Mălăiescu.

Vicele social-democrat la nivel de județ e convins că, în ciuda faptului că filiala e ruptă astăzi în două tabere, tabăra Mocioalcă și tabără Jivan, între cei doi parlamentari lucrurile se pot regla la un moment dat. „Nu știu dacă mai poate fi vorba despre o apropiere foarte mare, dar ei comunică și cred că lucrurile pot intra pe făgașul normal indiferent dacă CEx-ul de la București va lua o hotărâre într-un sens sau în altul. După decizia CEx-ului național în care președintele Liviu Dragnea a primit un mare vot de încredere, nici nu am mai ieșit în presă, am respectat decizia CEx-ului, chiar dacă, personal, nu am fost de acord. Istoria ne va arăta dacă ceea ce am spus la vremea respectivă a fost bine sau a fost rău”, a mai afirmat Luca Mălăiescu.

1000x100 (5)