Tradiția s-a respectat! Firmele din Timiș au participat la Târgul Internațional de la Zrenjanin

O delegație a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a participat, în perioada 19-21 septembrie, la Târgul Internațional BizNet de la Zrenjanin, în Banatul Sârbesc. Misiunea economică a delegației din Timiș a devenit o tradiție anuală de peste două decenii de discuții pentru cooperarea transfrontalieră.

La târg au participat firme timișene din toate domeniile, dornice să își dezvolte afacerile și investițiile. În pavilionul de 1.500 mp și pe platoul din față au expus peste 100 de firme din Serbia, România, Muntenegru și Bosnia-Herțegovina. Firmele din Timiș și-au expus oferta la standuri individuale, dar și la standul colectiv al CCIA Timiș. În cadrul programului conex au fost organizate prezentări de firme și seminarii pe teme de interes: antreprenoriatul feminin, piața muncii, digitalizarea. De menționat că la eveniment a fost organizat și un târg de produse meșteșugărești, care s-a bucurat de un mare succes.

Manifestarea expozițională a fost organizată de municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin.