Tractorul achiziționat de Primăria Zăvoi va ajuta Poiana Mărului

Primăria Zăvoi are în dotare o autoutilitară nouă, multifuncțională, achiziționată în baza unui proiect finanțat din bani europeni. Utilajul va fi de folos pe tot parcursul anului, pe raza comunei și în Poiana Mărului.

Este un tractor achiziționat prin programul GAL (Grupul de Acţiune Locală Țara Gugulanilor) și pe lângă deszăpezirile din timpul iernii, poate cel mai important este ajutorul pe care îl poate oferi în Poiana Mărului, ca un pas spre declararea zonei de interes turistic local, așa cum s-a întâmplat cu câteva luni cu Muntele Mic.

Am achiziționat un tractor pe fonduri europene, dotat cu vidanjă, remorcă, sărăriță, lamă, practic toate agregatele care ne sunt necesare pentru realizarea lucrărilor propuse. Cu acest tractor multifuncțional putem transporta dejecțiile din Poiană jos în comună, sau direct către comunele învecinate care au stație de epurare cu care vom face un contract de prestări servicii.”, ne-a declarat Doru Cîrdei, primarul comunei Zăvoi.

De acest program au beneficiat toate primăriile membre în această asociație: Grupul de Acţiune Locală Ţara Gugulanilor. Sunt 16 localități implicate în program, aşezate în jurul municipiului Caransebeş (Oţelu Roşu, Armeniş, Băuţar, Bolvaşniţa, Buchin, Bucoşniţa, Constantin Daicoviciu, Copăcele, Glimboca, Marga, Obreja, Păltiniş, Sacu, Slatina-Timiş, Teregova, Turnu Ruieni, Zăvoi).