Tractor răsturnat, victime sigure! La Scăiuş, un tânăr a fost grav rănit

Ghinionul, lipsa de experienţă, starea drumului – sunt factori care concură la producerea unui eveniment cu consecinţe tragice. Un tânăr de 26 ani şi-a asumat conducerea unui tractor pe drum în pantă la Scăiuş, comuna Fârliug şi, mai grav, nu poseda permis de conducere. Acum e în stare gravă la Timişoara.

Ieri, pe DJ 133, pe raza satului Scăiuş înspre Dragomireşti (jud. Timiş), şoferul tractorului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul spre stânga şi s-a răsturnat. Rezultatul a fost unul nefericit. Tânărul este în stare gravă şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Un alt bărbat din tractor, în vârstă de 35 de ani, din Fârliug, a fost şi el rănit, dar nu a necesitat internarea, se precizează într-un comunicat remis presei de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

„În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de numitul I.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, informează IPJ Caraş-Severin.